Kontakt

Kontaktamaia2018-09-02T12:49:48+00:00

Za informacije v zvezi s storitvami, cenami, rezervacij terminov, pogojih poslovanja, odpovedi terminov ali za kakršnekoli druge spremembe sem dosegljiva na spodaj napisani kontaktni številki. Če se na telefon takoj ne oglasim, Vas v najkrajšem možnem času vedno pokličem nazaj.

Če imate vprašanje, komentar, mnenje, opombo ali kritiko, to vpišite v spodnji kontaktni obrazec in mi ga pošljite. Odgovorila Vam bomo v najkrajšem možnem času.

Dovolim, da uporabite moje podatke za namen priprave ponudbe, pogodbe in komunikacijo poslovnega sodelovanja. Prebral sem pogoje poslovanja in se z njimi strinjam.

Pogoje poslovanja si preberite tukaj.

Kje se nahajamo

Nahajamo se na Litijski cesti 148 v Ljubljani, v prostorih fitnes centra Inergije in kavarne Oscar.

  • Če prihajate iz obvoznice uporabite izvoz Bizovik, Sostro. Nato pot nadaljujete po Litijski cesti proti centru mesta. V drugem semaforiziranem križišču zavijete levo (za Mercator trgovino) in takoj naravnost v ulico proti kavarni Oscar. Vhod je z leve strani stavbe, po stopnicah navzgor, v prostorih fitnes centra Inergija.
  • Če prihajate iz smeri Štepanskega naselja ali centra greste mimo Lidla, mimo kitajske restavracije in v prvem semaforiziranem križišču zavijete desno (za Mercator trgovino) in proti kavarni Oscar in fitnes centru Inergija. Vhod je z leve strani stavbe, po stopnicah navzgor, v prostorih fitnes centra Inergija.

Parkirno mesto je zagotovljeno.

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept