Body wrapping

Body wrappingamaia2018-06-15T18:33:24+00:00

Body wrapping je postopek celostnega preoblikovanja telesa in je znan pod imenom odstranjevalec celulita. Predstavlja preverjeno metodo za odpravo celulita, zmanjšanje obsega za več centimetrov in izboljšanja tonusa. Body wrapping ali povijanje telesa, je že vrsto let zelo učinkovita metoda namenjena izboljšanju cirkulacije in preoblikovanju telesa ob istočasnem izboljšanju izgleda kože pri strijah in podkožnih maščobnih blazinicah. Njen učinek je tudi odvajanje zaostalih škodljivih snovi v telesu.

Body wrapping v Studiu Amaia

Ob uporabi učinkovitih preparatov, ki se nanašajo na kritične predele kot so stegna, zadnjica, trebuh, se obseg telesa zmanjša tudi za več centimetrov. Za dobre rezultate priporočamo 6-12 tretmajev, vendar kot je individualna vsaka postava, je individualen tudi odziv na terapijo. Ne glede na to je zadovoljstvo s tretmajem zagotovljeno že po prvem obisku pri nas.

Anticelulitno kremo za body wrapping vtremo v kožo in nato mesta, ki jih obdelujemo ovijemo s posebno folijo. Folija zagotavlja, da vse sestavine prodrejo v kožo in podkožno tkivo. Takrat se opravljajo željene razgradne in detoksifirajoče učinki, istočasno pa s pritiskom pospešujejo oziroma povečujejo učinek odvajanja razgrajenih snovi in vode iz podkožnega tkiva.

Body wrapping odsvetujemo vsem osebam, ki imajo prisotne kapilare in krčne žile, ki so srčni ali sladkorni bolniki, osebe z obolenji ledvic ter nosečnice in doječe matere. Pred in po postopku se odsvetuje savnanje.

Body wrapping in njegove prednosti?

V Lepotnem studiu Amaia Vam nudimo individualno in profesionalno nego s pomočjo najučinkovitejših preparatov, ki razgrajujejo maščobe, aktivirajo celoten limfni sistem in zmanjšujejo videz pomarančne kože. Z vsemi temi procesi na telo dosežemo zmanjšanje obsega že po prvem tretmaju, napet tonus kože in zmanjšamo videz celulita.

Postopek izvajanja body wrappinga pri nas obsega: nanos anticelulitne kreme in povijanje v posebno folijo, ki ima lipolitične učinke. Za maksimalen učinek na telo svetujemo kombinacijo body wrappinga z strojno limfno drenažo in kavitacijo. Glede na želen rezultat Vam v Lepotnem studiu Amaia svetujemo glede vzporednega izvajanja posameznih tretmajev za izboljšanje učinka. Posvetimo se vsakemu gostu individualno in spremljamo Vaš napredek. Prav tako Vam svetujemo tudi glede življenjskega sloga (hidracija telesa, pri kavitaciji svetujemo dodatno gibanje) in poskrbimo za Vašo boljšo samozavest.

Sprejem naročil

Mob. 040 835 644

E-mail: info@amaia.si

Rezervacija termina

Dovolim, da uporabite moje podatke za namen priprave ponudbe, pogodbe in komunikacijo poslovnega sodelovanja. Prebral sem pogoje poslovanja in se z njimi strinjam.

Pogoje poslovanja si preberite tukaj.